Hans, nu med ny blærbar bærbar

Dell Inspiron XPS M1330For en lille uges tid siden var der indbrud i Eforen, hvor tyvene, foruden småpenge, rendte med min bærbare computer. Det var en 2½ år gammel SHG-note, som jeg har været lettere irriteret på fra starten fordi den larmede og aldrig kunne holde strøm mere end 1½ time. Min dyrtkøbte erfaring med den computer har været følgende: Køb ALDRIG en OEM/NONAME/Private label-bærbar igen, køb altid mærkevarer. Dog skal det siges at godt nok var jeg irriteret på apparatet, men den fungerede jo fint og var bestemt ikke langsom, selv efter 2½ år – så selvom jeg drømte om end ny, var der ingen grund til at skifte den ud. Men den problematik var der som bekendt nogle forbandede tyveknægte som hjalp mig med at overvinde og derfor har jeg nu måttet købe mig en ny alligevel.

Efter lang tids søgen og gennemlæsning af anmeldelser faldt min kærlighed på Dells Inspiron XPS M1330 (N02X3308) – en lille (næsten ultrabærbar) skat, som Dell havde sat på tilbud. De gav en markant rabat og gratis levering, så jeg i alt har sparet 3800 kr i forhold til, hvor systemet ellers normalt koster.

I alt er jeg kommet af med omkring 9600 kr, hvilket jeg bestemt ikke synes er uretfærdigt.

Jeg kunne naturligvis ikke leve med at købe mig en standardkonfiguration, så jeg opgraderede den lidt. Opgraderingerne er nedenfor markeret med fed

 • Intel® Core™ 2 Duo-processor T7500 (2,20 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2-cache)
 • 4096 MB Dual Channel DDR2 SDRAM på 667 MHz [2x2048] (Oprindeligt 3072 MB)
 • 128 MB nVidia® GeForce® 8400M GS
 • 320 GB SATA-harddisk (5.400 omdr./min.)
 • LCD 13.3″ UltraSharp™ WXGA (1280×800) CCFL-skærm (220 nit) med TrueLife
 • Optisk drev Fast, slankt 8x dvd+/-rw-drev med slot-loading, inkl. software
 • Trådløs forbindelse Intel® næste generations Wireless-N-minikort – Europæisk – Core 2 Duo Processors
 • Internt Dell TrueMobile 355 internt Bluetooth-modul – Europæisk
 • 9-cellet primært lithium-ion-batteri (85 W/t) (Oprindeligt et 6-celles batteri, som var fysisk mindre. Men nu får jeg til gengæld omkring 5 timers batteritid)
 • Biometrisk fingeraftryksaflæser
 • Farven Midnight Blue (Oprindeligt var den “Tuxido Black”)
 • Original Windows Vista™ Home Premium – Dansk

Nu er der bare et problem: Den forventede leveringsdato 11. marts!

Anmeldelser:
Notebookjournal.de
Notebookreview.com
Reviewpub.com

Billeder:
Notebookjournal.de Gallerie

3 thoughts on “Hans, nu med ny blærbar bærbar”

Skriv et svar