Tag Archives: Video

Interview med Nigel Farage om UKIPs holdning til det frie marked

Lige siden jeg første gang stiftede bekendtskab med det britiske parti UK Independence Party har jeg været i tvivl om hvad skulle svare på det hypotetiske spørgsmål om, hvad jeg ville stemme, hvis jeg var stemmeberettiget i Det Forenede Kongerige. Tory var pludselig ikke den eneste mulighed længere.

For en borgerlig EU-modstander som mig, er det åbenlyst hvordan et stærkt Bryssel-skeptisk parti som UKIP kan appellere til mig i EU-politiske spørgsmål, men hvad med alle de andre politikområder, som man normalt går og bekymrer sig om, når man går rundt og kalder sig borgerlig?

De altid flinke folk fra Institute for Economic Affairs har begået dette interview med Nigel Farage, UKIPs enormt seje formand, hvor de forsøger at finde ud af, hvordan UKIP ser på markedsøkonomi.

Jeg behøver vel ikke pointere, at jeg synes dette er et højst seværdigt interview, som ikke gør Toryernes chance for at få min hypotetiske stemme meget bedre.

An interview with Nigel Farage – How free-market is UKIP? from Institute of Economic Affairs on Vimeo.

Know your Meme: Video-guide til internetfænomener

Det kan være svært at holde styr på de forskellige memes, som huserer rundt på nettet, men det behøver slet ikke være så besværligt. RocketBoom har lavet en Youtube-serie kaldet Know Your Meme, hvor de ét efter ét forklarer de fleste memes fra de seneste 3 år.

Én af mine personlige favoritter er dette fæno-OM NOM NOM:

Know Your Meme (oversigt)

Et par videoer fra min vaernepligtstid

Jeg er igang med et større projekt med at rydde ud i rodet på min stationære computer inden den skal formateres og begaves med dejlig rar Windows 7.

I den forbindelse fandt jeg et par videoer fra min tid som værnepligtig i søværnet tilbage i 2005. De af dem, som ikke var trivielle eller unsafe for the public eye, har jeg smækket på youtube til verden at beskue: